A klímagáz rendkívül népszerű termék, amely lehetővé teszi számunkra, hogy saját magunk töltsük fel az autó klímaberendezését. Forró napokon az utazás fárasztó lehet, ezért a jól működő klíma aranyat ér. Nem kell azonnal szervizbe vinnünk az autónkat, mert egy megbízható klímatöltő készlet segítséget nyújt. Milyen jellemzői vannak ennek a terméknek? Hogyan lehet saját magunknak feltölteni az autó klímaberendezését? Mit érdemes tudni a klímatömítőről?

Klímagáz

A javasolt klímagáz a R134a/R12 (klíma töltő szett) hűtőközeg helyettesítője, amely lehetővé teszi az autó klímaberendezésének hatékony és biztonságos feltöltését. A termékhez tartozik egy diagnosztikai séma és használati útmutató, így minden sofőr könnyen használhatja a gázt. Egyedül egy manométeres tömlőre lesz szükségünk. Hogyan végezzük el a klíma saját feltöltését? Csak néhány egyszerű lépést kell követnünk, amelyek a következők:

  • Rázzuk fel a készítmény dobozát, és csatlakoztassuk a töltőtömlőhöz. Ezután indítsuk be az autó motorját, és állítsuk a klímát belső keringtetési módba, a legalacsonyabb hőmérsékletre és maximális teljesítményre.
  • Csatlakoztassuk a manométeres tömlőt az alacsony nyomású szelephez – a dobozt szeleppel lefelé kell tartani. Néha a tömlőt a magas nyomású szelephez kell csatlakoztatni, az autó modelljétől és évjáratától függően.
  • Kezdjük el mérni a rendszer nyomását. A piros szín túl magas nyomást jelent, a zöld szín megfelelő nyomást, a sárga szín pedig túl alacsony nyomást a rendszerben.
  • Nyissuk ki a tűszelepet a manométeres tömlőben, és kezdjük el a töltést.
  • Amikor a manométer 25-55 psi-t (zöld szín) mutat, fejezzük be a töltést.
  • Hagyjuk az autót további 20 percig az elején beállított módban.
  • Két hét után érdemes ismét megmérni a nyomást, hogy biztosak legyünk a klímaberendezés megbízható működésében.

Amint látható, a klíma saját feltöltése az autóban nem olyan nehéz, mint gondolnánk, és lehetővé teszi, hogy megbízható hűtést élvezhessünk a jármű belsejében.

Klímatömítő

A klímatömítő is fontos, amely egy praktikus készletben kapható. A hűtőközeg helyettesítője és a speciális tömítő lehetővé teszi az autó klímaberendezésének egyszerű és biztonságos javítását és feltöltését. A termékhez mellékelnek egy útmutatót és egy diagnosztikai sémát, hogy bárki elvégezhesse a klíma töltését. Milyen előnyöket érdemes itt kiemelni? A klímatömítő biztonságos az autó és a környezet számára, lehetővé teszi a klímaberendezés gyors feltöltését, nem igényel további szerszámokat, és hatékony és eredményes. Ezen kívül nem mérgező, így nincs kockázata a klímaberendezés alkatrészeinek korróziójának. A speciális technológiát az USA-ban, tapasztalt szakértők felügyelete alatt fejlesztették ki. Ez lehetővé tette, hogy hatékony hatású készítményeket hozzanak létre, amelyek megfelelnek a felhasználók legmagasabb elvárásainak.

A klímatömítőket és klímatöltő készleteket könnyen megvásárolhatjuk online boltban.

 

 

Forrás: Szponzorált Tartalom